Szőrmók Állatkozmetika

A mottónk az állatbarát, agresszió és altatás mentes kozmetikázás.

Elérhetőség

© Szőrmók Állatkozmetika 2023.
Minden jog fenntartva.

Business

Őszi kutyakozmetika…

Őszi kutyakozmetika…

Beköszöntött a szeptember és ezzel az ősz is, igaz az időjárás még bőven 30 fok felett van, így ősziesnek egyáltalán nem mondható, de ősszel is fontos a kutyakozmetika! De miért is?

Nyáron a gazdik általában a rövidebb szőrt részesítik előnyben, de ősszel is fontos a kutyák rendszeres ápolása, általában ilyenkor hosszabb szőrben szeretik, tartani a kutyusokat azonban ezzel együtt könnyebben filcesedik a szőr, ami nem csak esztétikai probléma, hanem hordozhat egészségügyi kockázatokat is, mint például a gombásodás, ekcéma és más bőrbetegségek, továbbá az élősködőknek is tökéletes otthont biztosít.

További probléma, hogy ha beköszönt az őszies párás, esős idő, akkor a sáros, vizes bunda szintén hozzájárul a filcesedés kialakulásához!

Ezért is fontos az őszi időszakban is a kutyák rendszeres és szakszerű ápolása! Sok gazdiban ilyenkor az merül fel, hogy de nem szeretné rövidre vágatni a kutyája szőrét, azonban nem is feltétlenül szükséges! Rendszeresen gondozott, kozmetikázott kutyát lehet hosszú szőrben is tartani minden gond nélkül!

Időpont:

+36 20 554 7981 (viberen is)

Online: https://szormok-allatkozmetika.salonic.hu

Written by

Barbi

Post Comment